Even voorstellen

Komt u logeren op de Hemelse Hoeve dan zult u vast kennis met mij maken. Mijn naam is Mieke Laeven-Eussen, in het dagelijks leven ben ik werkzaam als makelaar en kom daardoor op de mooiste plekjes in Zuid-Limburg en ontmoet ook de meest uiteenlopende mensen. En juist deze combinatie maakt mijn werk zo bijzonder.

Een aantal jaren geleden ontdekten we een schattig Hans en Grietje huisje in een prachtige boomgaard in Groot-Welsden. We verbouwden het tot een gerieflijke vakantiewoning (www.dromenonderdebomen.nl) en startten met de verhuur aan vakantiegasten. Vooral de persoonlijke details en de aandacht voor de gasten werd erg gewaardeerd en voor dat we het in de gaten hadden was de vakantiewoning vrijwel altijd volgeboekt.

De combinatie van creatief bezig zijn en mensen een onvergetelijk verblijf bezorgen door net wat extra’s te doen, maakte dat ik mijn passie graag wilde uitbreiden en op zoek ging naar een tweede locatie. Eigenlijk waren we op zoek naar een tweede vakantiewoning, maar het kan zomaar verkeren en deze hoeve kwam op ons pad. De locatie en de inrichting van de groepsaccommodatie voelden goed, dus sprongen we in het diepe en werden eigenaar van deze prachtige groepsaccommodatie. Al het goede aan de accommodatie blijft behouden maar uiteraard voeg ik mijn personal touch eraan toe, waaronder ook de nieuwe naam: Hemelse Hoeve.

Ik geniet ervan als families of een groep vriendinnen samen verblijven op onze hoeve, plezier beleven, samen koken, samen uren sjoelbakwedstrijden houden of er eindelijk weer eens tijd vinden om met elkaar bij te praten. Mijn passie is om mensen een bijzondere vakantie ervaring te laten beleven, dat is meer dan alleen een vakantiewoning verhuren. Voel je vooral heel welkom op de Hemelse Hoeve!

Build Beautiful Websites